IC dan kereta.

by - 2/01/2013 10:48:00 PM

Assalamualaikum.

vip, pass, aaa pass, aaa, important

since my IC buat hal., *especially bile tyme nak daftar lesen, my mum suruh buat IC baru. so, aku pergilah putrajaya kat jabatan pendaftaran negara dengan pak cik aku. pagi2 dah pergi. still jem. ni 2nd time aku pergi jpn . last time aku pergi mase IC aku hilang beberapa tahun lepas. 

masa tu takde la ramai sangat orang. rasenye tak sampai 10 minit dah siap. my IC boleh ambil isnin ni coz nak amik skali ngan my uncle punye IC. 

then, aku tak balik macam tu jer. since my lesen L tengah diproses, pak cik aku nak ajar aku drive kat somewhere kat putrajaya. aku ingat dye just bergurau. tapi betul2 dye ajar.

nasib kat tempat tu luas then takde kereta langsung. first time bawak kerete. yela, selama ni, tengok mak bawak jer. dah nama baru first time, hancur!!! pak cik aku dok membebel kat sebelah. aku gelak2 time bawak, macam orang first time kenal kereta. padahal sebelum ni dah kursus dah. huhuhu.
anyway, aku still belajar. tapi best la...
Tumblr_lh694xaxce1qgfzbwo1_500_large

doakan saya cepat belajar kerete ye :)
thanks for reading

You May Also Like

3 comment(s)

  1. waaa.. good luck.. aien pown dulu masa mula2 ambik lesen.. blaja ngan uncle aien gak.. start tekan hand break sampai berhenti.. tak habis2 dia membebel.. hehe..

    ReplyDelete

feel free to leave comment(s)