Ghost | My new addiction.

3/02/2013 07:28:00 PM

Assalamualaikum.

GHOST.

Rileks dulu, jangan takut pulak nampak title entry kali ni. huhuhu.. before ni kan ade contest untuk K-pop Lover. So, tak salah kan nak cite pasal korea skit. Kalau sape yg jadi penonton setia untuk ONE HD, mesti korang tahu kan pasal drama ni.. Instead story pasal love, KD memang suke story yang ala2 penyiasatan ni.. Ala, cite ni namenye GHOST, tapi takde hantu pon.. It's about penjenayah cyber yg kite x nampak.. that's why namenye GHOST... buat orang suspen je kadang2 tu.. 

seriously, sekarang ni, KD memang addicted giler dengan cite ni.. story plot dye memang gempak. sometimes, x jangke pon bende tu akan jadi.. kat sini KD copy & paste sikit sinopsis pasal cite GHOST ni..

sinopsis.. *yg teramat sikit :)

A drama based on a cyber investigation squad. Kim Woo-Hyun is the only son of a high ranking police officer. Woo-Hyun entered the police academy ranked first and graduated from the academy ranked first. As a detective, he then joins the cyber investigation department. Woo-Hyun then works to reveal the secrets of those that hide within the cyber world.

nak tahu sape pelakon2 dye... tengok gamba jelah ye...


nak tahu lebih, harap google sendiri kay...

Hari nie pulak, dah tamat 2 kali sesi pembelajaran kerete. macam2 perkare aku rase.. yelah.. baru first time bawak kerete... banyak kali jugak kene marah dengan trainer tu.. sabor jelah.. :(

harap2 , korang doakan kejayaan KD dalam misi mendapatkan lesen P.

Thanks. :0

You Might Also Like

0 comment(s)

feel free to leave comment(s)

Subscribe