Educamp UTP Mei Edition

by - 4/09/2013 01:10:00 PM

Assalamualaikum..

ingat tak, hari tu, KD ade post pasal biasiswa petronas kan? hari ni KD nak post pasal surat tawaran pergi ke Educamp UTP. Before ni pun, KD dah pergi, untuk Intake yang pertama, Alhamdullilah dapat, tapi terpaksa tolak sebab dapat course yang tak minat...


tapi, kali ni, KD tak sure pergi ke tak.. 13 haribulan ni kan?? konfius!!! In Shaa Allah kalau ada rezeki, KD pergi, kalau tak.. takpelah... baru bagitahu mak je.. ayah belum lagi...

Blogger femes Maria Elena pon study kat sini jugak kan?? kan best kalau dapat biasiswa, tak yah dok susah2 fikir pasal yuran pengajian.. ^^.. kalau ade sape2 yang dapat jugak... tahniah :)

p/s ; i'm still confusing to choose the right course..

Thanks

You May Also Like

19 comment(s)

  1. Hi. Me got too. Tapi macam mana nak tahu coursenya ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi. biasenye, course akan diberitahu selepas kite lulus interview educamp tu ^^. Gud luck :)

      Delete
    2. me got too. but my interview 12/4

      Delete
  2. semoga Cik KD dapat buat keputusan yg terbaik. Goodluck :)

    senarai peserta sudah keluar. http://sayaeesya.blogspot.com/2013/04/pemenang-simple-giveaway-by-sandra.html

    ReplyDelete
  3. gud luck dear~cube jea pgi..sbagai pngalaman pun bule

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih :) cari pengalaman :)

      Delete
  4. Goodluck dear, kite pun dpt jugak 13hb ni :)

    ReplyDelete
  5. Goodluck dear, kite pun dapat juga 13hb ni :)

    ReplyDelete
  6. hello saya interview hari selasa (16 april). boleh tak beritahu tajuk ape yang telah ditanya oleh mereka. pls reply me soon. thank you of ur reply

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni based on pengalaman gi educamp yang first untuk jan intake...

      ada 2 interview..
      1. individual interview.. basically, interviewer akan tanya, about yourself, parents, background family, academic performance, co-curicular activities...

      2. group discussion... interviewer akan bagi case study, kite discuss dalam group and present.. macam hari tu, KD dpt pasal traffic jammed..
      so, time discussion,, most important, communication skill, confidence,, leadrship.. support idea each other.. jgn selfish sgt,,

      interview is in english.. so be prepared...
      anyway.. goodluck...

      Delete
  7. saya ini interview hari selasa 16 april. tolong saya beritahu ape tajuk yang ditanya oleh mereka. pls reply me soon. thank u in advance.

    ReplyDelete
  8. you, i nak tanya ni .. you dapat tak pergi utp tu ? dyorang pilih you ke tak ?

    ReplyDelete

feel free to leave comment(s)