Shop at Zalora

by - 4/19/2013 09:09:00 PM

Assalamualaikum.



rasenye, ramai yang dah tahu zalora ada bagi voucher rm 50 free kepada blogger2 malaysia.. Alhamdullilah, KD salah seorang yang dapat. KD order barang dari Zalora hari selasa malam, so kirenye expect sampai hari khamis laa...

btw, hari khamis ada interview kat bangi, so dah siap2 pesan kat mak... tapi, sangat mengejutkan apabila van GDex datang tekan loceng umah hari rabu petang.. maknenye, barang zalora dah sampai..

sebelum ni, adelah jgk baca komen pembeli kat zalora kata service kat zalora ni lambat.. xpi, tak betul pon semue tu.. sbb service zalora ni cepat sangat.. 5 stars taw KD bagi kat Zalora..  rase macam nak shopping lagi la kat zalora lepas ni.. tunggu bile nak dekat raye... huhuhuhu...

mesti korang nak tahu kan ape yg Kd beli kat Zalora,,,

Awesome right??


taraaaa... kd beli clutch.. *nama glemer kepada beg ni.. sbb KD mmg perlukan bende ni sgt... mak KD pon kate ... kalau bagi mak pon lawa jugak... hehehe..

lagi satu, packaging zalora pon lawa taw... suke dgn kotak orange ni..
so, kalau sape2 nak shopping kat zalora, sila lawati website zalora..
FACEBOOK ZALORA

TQ ZALORA.
p/s : 

GETRM 20 VOUCHER WHEN YOU SIGN UP FOR OUR NEWSLETTER


You May Also Like

6 comment(s)

  1. cantik.za beli baju guna baucar rm50 tu..kelmarin sampai..cepat giler..

    ReplyDelete
  2. kak KD , assalamualiakum .. macam mana nak redeem voucher tuh ? hehe ..

    ReplyDelete
  3. cantik clutch tu. btw tahniah dapat voucher :D

    ReplyDelete

feel free to leave comment(s)